"Je eigen muurcirkel al vanaf 23 euro!"


"Gratis verzonden en snel geleverd!"


"Uploaden, controleren, afrekenen en klaar!"

"Je eigen muurcirkel al vanaf 23 euro!"

"Gratis verzonden en snel geleverd!"

"Uploaden, controleren, afrekenen en klaar!"
Muurcirkel met eigen foto configureren
75 ~ 100cm

Klik op het voorbeeld om een muurcirkel te maken met eigen foto!

Muurcirkel Laat de kinderen tot mij komen

Dit prachtige kunstwerk, geïnspireerd door het meesterwerk van Jozef Israëls uit 1872, vangt de tijdloze en ontroerende scène van kinderen die aan de kust spelen. We hebben zelf de bekende Bijbeltekst erbij gepakt uit Lukas 18:15-17 HSV.

Kinderen der Zee staat symbool voor onschuld, vrijheid en de diepe band tussen mens en natuur. Met deze muurcirkel brengt u niet alleen een stijlvolle decoratie in huis, maar ook een stukje kunstgeschiedenis. De zachte kleuren en gedetailleerde weergave maken deze muurcirkel tot een echte blikvanger in elke ruimte.

Onze muurcirkels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en een haarscherpe print garanderen. Het ontwerp is zorgvuldig gekozen en vakkundig afgewerkt, zodat het perfect tot zijn recht komt op uw muur. Of u nu kiest voor de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer, de Kinderen der Zee Muurcirkel voegt een vleugje verfijning en historische schoonheid toe aan uw interieur.

Ontdek de perfecte balans tussen kunst en geschiedenis met onze Kinderen der Zee Muurcirkel. Bestel vandaag nog en breng een elegant stukje kunst in uw huis.

Waarom alumuur.nl?  Vanaf 23,-  Betrouwbaar  Uniek